Skip to content Skip to footer

Onze NIEUWE Baqueri wijnen

De Baqueri

Bagueri Superior-wijnen worden met de grootste zorg geproduceerd, in geselecteerde oude wijngaarden en op de beste locaties in Brda. De druiven die worden gebruikt bij het produceren van deze prachtige wijnen rijpen maar liefst twee jaar in het kasteel van de regio Collio. Een unieke wijn met een bijzonder verhaal.

Productie in de wijngaard

De druiven voor Bagueri Superior-wijnen worden geteeld in wijngaarden met een optimale leeftijd, die tussen de 15 en 30 jaar ligt. De wijngaarden zijn met gras begroeid, goed gevoed en uiterst zorgvuldig gecultiveerd volgens de principes van duurzame teelt.

De wijnstokken vragen het hele jaar door veel aandacht, van de wintersnoei, het bemesten van de wijngaarden, het zomergroen werk, tot de laatste handeling – het oogsten, wat nog steeds met de hand en in de kring van familie en vrienden gebeurt. Er is het hele jaar door veel meer handwerk, aangezien alleen de beste druiven goed genoeg zijn voor de productie van Bagueri Superior wijn.

Om druiven van topkwaliteit te krijgen, moet de wijnstok goed worden onderhouden. De belasting voor Bagueri Superior wijnen is lager dan voor andere premium wijnen en bedraagt ​​nooit meer dan 1,5 kg per tros.

Leave a comment