Skip to content Skip to footer

Horeca

Naast de particuliere verkoop van Tempovino verzogen wij ook wijnen voor horecagelegeheden en andere bedrijven in heel Nederland. Wij willen graag de kwaliteit van onze wijnen laten proeven aan het groote publiek in Nederland. Horecgelegenden mogen voorzien van absolute kwaliteitswijnen zien wij dan ook echt als iest heel bijzonders! .

Proeven, samenstellen en ontwerpen

Graag nodigen wij u uit bij ons bedrijf om samen met u een paasende selectie te maken voor uw onderneming. Doordat wij zelf onze wijnen importeren vanuit diverse landen kunnen wij de wijnen voor WIJNzinnig scherpe prijzen aanbieden aan de horeca in Nederland!

Wilt u samen met ons een wijnkaart samenstellen naar eigen smaak, een wijn van de maand selecteren of een uitbreiding van uw huidige assortiment realiseren? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kunt u doen in het formulier hiernaast en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Horeca

Bij Tempovino kiest u wijnen die niet in elke winkel of groothandel verkrijgbaar zijn. Bij Tempovino beschikken wij over unieke wijnen die zijn geslecteerd met liefde voor het product, mens en natuur. Door ons veelzijdige assortiment en verschillende prijsklasses is er veel mogelijk.