Skip to content Skip to footer
0 items - €0.00 0
0 items - €0.00 0
0 items - €0.00 0

Nederlandse horeca schenkt Tempovino.

De fijne wijnen van Tempovino worden landelijk al met veel plezier geschonken door menig horeca. Wilt u ook graag onze kwalitatieve wijnen afkomstig van kleinschalige wijnhuizen schenken?

Horeca gelegenheden

Heel Nederland geniet van onze wijnen.

Tempovino is inmiddels een heus begrip geworden in Nederland. Onze wijnen worden populair geschonken door diverse horeca ondermeningen in Nederland. Bent u nieuwsgierig geraakt of fan geworden van onze wijnen? Onze wijnen worden op verschillende locaties door Nederland verkocht. Bekijk of er ook een horeca gelegenheid bij u in de buurt zit.

 

Benieuwd? Kom langs voor proeverij!

Hotspot image
Horeca
Tempovino voorziet horeca Nederland van diverse soorten wijnen.
Verschillende segmenten
Tempovino heeft een ruim en breed assortiment aan wijnen. Zo is het mogelijk om diverse segmenten te voorzien van kwaliteitswijnen.
Service
Tempovino vindt service erg belangrijk. Wij bieden snelle service en uitstekende hulp bij het samenstellen van de wijnkaart.

Hoe werken wij samen met Horeca Nederland

Wat is onze werkwijze en hoe kunt u met ons in contact komen?

Wij ontmoeten u eerst graag bij uw horecagelegenheid of bij ons op kantoor in het mooie Hattem. 

Na de ontmoeting plannen wij graag met u een vervolgafspraak in om de geselecteerde wijnen te gaan proeven. 

Kwaliteitswijnen voor uw onderneming

Wijnkaarten

Wijnkaarten in combinatie met uw keuken.

Na de proeverij en het doornemen van uw kaart maken wij voor u een geselecteerde wijnkaart met de wijnen uit de proeverij. Wij voorzien u GRATIS van deze kaarten natuurlijk het advies. 

 

Lees hieronder meer over onze samenwerkingen.

Wat zeggen onze zakelijke klanten?

Wij zijn al jaren vaste afnemer van Tempovino. Fantastische wijnen en veel aandacht voor de juiste wijn spijs combinatie. Wij updaten elk jaar de wijnkaart om het aanbod afwisselt te houden. Dit uiteraard met een mooie en goede proeverij.
Ester Buter
Eigenaresse de Oase Zalk
Heerlijke proevrij gehad op het kantoor bij Tempovino! Heel gaaf georganiseerd en goed voorbereid. Veel kennis en aandacht voor onze producten en de bijpassende wijnen. Ga zo door!

Nino Willems & Aysen Bilal
Eigenaren Saltyseafood bar Zwolle

Lees hieronder meer over onze verschillende series wijnen:

Onze wijnen

Quercus wijnen

Quercus wijnen van het wijnhuis Klet Brda in Slovenië is een mooi voorbeeld van vakmanschap en de rijke tradities van wijnbouw in deze adembenemende regio. Gelegen in het hart van de Brda-wijnstreek, staat Klet Brda bekend om zijn productie aan het producent van hoogwaardige wijnen met een unieke smaak, en de Quercus-serie is daar geen uitzondering op.

 

Onze wijnen

Friso wijnen

Onlangs toegevoegd is de Friso serie van het wijnhuis Colle Moro in zuid Italië. De serie bestaand uit vier verschillende wijnen is een prachtig voorbeeld van hoe Tempovino samenwerkt met lokale druivensoorten. De serie bestaat uit de volgende druivensoorten: Trebbiano, Montepulciano, Chardonnay en de Sangiovese. 

Onze wijnen

Corcovo wijnen

Corcovo, gevestigd in het hart van Spanje, is een modern wijnhuis dat de essentie van de Spaanse wijntraditie belangrijk vindt. Met een rijke geschiedenis en een diepgewortelde passie voor wijnbouw maak Corcovo wijnen van buitengewone kwaliteit en met veel karakter.

Onze wijnen

Klet Brda wijnen

De wijnen van Klet brda zijn mooie kwaliteitswijnen op instapniveau die de typische levendigheid van Brda omgeving tonen. Met hun eigentijdse karakter zijn ze perfect voor degenen die zelfs gewone dagen speciaal willen laten voelen. Of het nu gaat om informele feestjes met vrienden of om rustige diners, ze zijn het lekkerst in goed gezelschap.

Onze wijnen

AVIA Wijnen

De eerste vintage van Avia werd uitgebracht in 1979 en elke vintage die volgde was een kans om de wijnen te verbeteren. Avia wint regelmatig medailles op verschillende competities zoals Chardonnay du Monde France; Decanter World Wine Awards, Verenigd Koninkrijk; en Best Buy-wijnliefhebber. De AVIA serie is een mooie complete serie wijnen van hoge kwaliteit. 

Onze wijnen

Bagueri wijnen

De Bagueri Superior-wijnen worden met de grootste zorg geproduceerd, van de druiven die door de hardwerkende wijnbouwfamilies worden geteeld in de geselecteerde oude wijngaarden, aangeplant op de beste locaties in Brda. De wijnen hebben allemaal minimaal twee jaar gerijpt op oude eikenhouten vaten. 

Onze wijnen

Poderi san lazzaro wijnen

Het wijnhuis Azienda Agricola San Lazzaro is opgericht in mei 2003. Het bedrijf, dat in handen is van Paolo Capriotti en Elisetta Carosi, is gelegen op een uitstekende locatie in de heuvels op een hoogte van 290 meter boven de zeespiegel, op 15 km van de Adriatische Zee en de Apennijnen 25 kilometer. Het is een zeer klein wijnhuis die alleen maar biologische wijnen produceert en ongeveer 40.000 flessen per jaar produceert. Tempovino heeft drie soorten opgenomen in het assortiment namelijk de Pistillo Pecorino, Grifola Montepulciano en de Polesio Sangiovese. 

 

Onze wijnen

Solopaca wijnen

La Cantina di Solopaca is een van de oudste agrarische coöperaties in Campanië. Sinds 2021 importeert Tempovino wijnen van deze coöperatie. De serie die Tempovino heeft toegevoegd in het assortiment bestaat uit streekdruiven uit de regio Campanië. Elke soort wijn heeft een uniek karakter. De serie bestaat uit de volgende druivensoorten: Barbera, Rosso Superiore, Greco, Aglianico 

 

Onze wijnen

Krasno wijnen

De wijnen uit de Krasno-lijn benadrukken de kenmerken van het bijzondere wijnbouwgebied Brda. De witte wijnen zijn fris en fruitig terwijl de rode wijnen zeer krachtig zijn. De wijnen passen goed bij verschillende gerechten en zijn te vinden in diverse restaurants in Nederland. Deze lijn is een eerbetoon aan het dorp Krasno, gelegen op hoger gelegen terrein, waar wijngaarden op steile hellingen uitstekende wijnen produceren.

KvK: 81848676
BTW-nummer: NL003610976B72
E-mailadres: info@tempovino.nl
Telefoonnummer: +31 (0) 6 163  242 07
Hoofd locatie: Zonnecelstraat 4-04

Tempovino.nl © 2024. Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeling door SallandSEO